Προβλήματα θερμοκρασίας

Προβλήματα θερμοκρασίας
2 - 3 ώρες
65€

pcrepair techsupport banner

Τα κυριότερα προβλήματα που μπορεί να παρατηρήσετε στον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας και οφείλονται στην αύξηση της θερμοκρασίας είναι ο έντονος θόρυβος, η συνεχής και έντονη λειτουργία του ανεμιστήρα, η ζεστή θερμοκρασία του laptop όταν το αγγίζετε (ο υπολογιστής σας καίει όταν τον ακουμπάτε), ενώ εμφανίζει μπλε οθόνη ή κλείνει απότομα σε τυχαία χρονικά διαστήματα.

Η Repair Expert αναλαμβάνει πλήρως την επιδιόρθωση των προβλημάτων θερμοκρασίας του υπολογιστή σας, είτε αυτά οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες (όπως για παράδειγμα στην σκόνη) είτε σε προβλήματα που έχει ο ανεμιστήρας του.

Έτσι, οι τεχνικοί της Repair Expert θα ανοίξουν και θα καθαρίσουν διεξοδικά τον υπολογιστή σας προκειμένου να εντοπίσουν την πηγή της αύξησης της θερμοκρασίας του, θα αντικαταστήσουν τον ενδεχομένως χαλασμένο ανεμιστήρα του (κάτι το οποίο αιτιολογεί και τον αυξημένο θόρυβο του υπολογιστή) και θα ελέγξουν διεξοδικά μέσω ειδικών μετρήσεων την ορθή λειτουργία του.

 

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK