Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 12:28

Η Εταιρία Repair Expert

 

H εταιρία μας, Repair expert, είναι ένα οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο επισκευαστικό κέντρο προϊόντων τεχνολογίας που έχει ως στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών και την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Η τεκμηριωμένη γνώση, οι σπουδές στους τομείς της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας καθώς και η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την Repair Εxpert, είναι η βασικότερη διασφάλιση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παρέχουμε εγγύηση για κάθε επισκευή και πραγματοποιούμε γρήγορο και αξιόπιστο service όλων των φορητών συσκευών σας καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη που μετράει πάνω από 3.000 συσκευές το χρόνο!

Παράλληλα με τον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, η Repair Expert παρέχει περαιτέρω εξειδικευμένες υπηρεσίες και σε συνεργασία με τη Smartnet A.E. και τη Globalnet Communications S.A. δραστηριοποιείται σε πολλά και διαφορετικά πεδία...

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK