Αφαίρεση ιού & spyware

Αφαίρεση ιού & spyware
1 - 2 ώρες
40€

pcrepair techsupport banner

Σε περιπτωση που ο υπολογιστής σας εμφανίζει ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα προβλήματα αναζητείστε άμεσα τη βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών γιατί πιθανότατα έχει προσβληθεί από κάποιον ιό.

 1. Πηγαίνει ασυνήθιστα αργά και αργεί να ανταποκριθεί στις εντολές σας.
 2. Λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα (email ή instant messages στο msn) από άγνωστους αποστολείς με περίεργα συνημμένα αρχεία ή link που όταν τα ανοίγετε επιβραδύνεται σημαντικά το σύστημά σας ή ανοίγουν από μόνα τους νέα παράθυρα.
 3. Λαμβάνετε email με συνημμένα αρχεία που έχουν διπλή κατάληξη .jpg.vbs ή .gif.exe.
 4. Κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας εκτελούνται προγράμματα που δεν έχετε εγκαταστήσει εσείς.
 5. Έχει απενεργοποιηθεί το λογισμικό προστασίας του υπολογιστή σας (Antivirus) χωρίς να το έχετε διακόψει εσείς.
 6. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε νέο λογισμικό προστασίας από τους ιούς (Antivirus) στον υπολογιστή σας ή το λογισμικό προστασίας (Antivirus) δεν μπορεί να εκτελέσει ανίχνευση ιών.
 7. Οι επαφές του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή του MSN σας ενημερώνουν ότι έλαβαν από εσάς προσωπικά μηνύματα με συνημμένα αρχεία με καταλήξεις .exe, .bat, .scr και .vbs τα οποία δεν έχετε αποστείλει εσείς.
 8. Ανοίγουν νέα παράθυρα ή πλαίσια διαλόγου τα οποία σας ενημερώνουν ότι το σύστημά σας έχει προσβληθεί από ιό.
 9. Ανοίγουν συχνά νέα παράθυρα με διαφημίσεις από μόνα τους.
 10. Εμφανίζονται από μόνα τους νέα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να τα έχετε βάλει εσείς.
 11. Εξαφανίζονται και διαγράφονται εφαρμογές και προγράμματα του υπολογιστή σας από μόνα τους (χωρίς να τα διαγράψατε εσείς).
 12. Ανοίγει από μόνη της η αναπαραγωγή μουσικών αρχείων (χωρίς να την ανοίξατε εσείς).
 13. Η σύνδεσή σας στο Internet (Διαδίκτυο) είναι ιδιαίτερα επιβραδυμένη (έχει μειωμένη απόδοση).
 14. Το λειτουργικό σας αργεί πολύ να φορτώσει ή δεν ξεκινά και εμφανίζεται μήνυμα ότι λείπουν αρχεία από το σύστημά σας.
 15. Ο υπολογιστής σας αργεί πολύ να ξεκινήσει, λειτουργεί πολύ αργά ή δεν ξεκινά κανονικά και σταματά να λειτουργεί μόλις εμφανιστούν τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας.
 16. Τα Windows κάνουν συχνά επανεκκινήσεις.
 17. Κάποια από τα προγράμματά σας σταματούν να λειτουργούν ή δεν ανταποκρίνονται, ενώ δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε νέα προγράμματα.
 18. Εμφανίζονται σφάλματα στον υπολογιστή σας ή μηνύματα που υποδεικνύουν ότι η μνήμη δεν είναι επαρκής (Out of memory).
 19. Παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στον δίσκο κατά την Εξέταση Δίσκων (Scandisk).
 20. Η εκκίνηση της Διαχείρισης Εργασιών των Windows (Task Manager) είναι αδύνατη.
 21. Το πρόγραμμα προστασίας από τους ιούς που διαθέτει ο υπολογιστής σας (Antivirus), καταδεικνύει ότι υπάρχει ιός στο σύστημά σας.

Και να θυμάστε πως η διαδικασία της ανίχνευσης και αφαίρεσης ιών (trojan, virus, spyware, malware, worm) αποτελεί μία ιδιαίτερη διαδικασία, καθώς τόσο ο χρόνος που θα διαρκέσει όσο και η επιτυχία της έκβασής της εξαρτώνται από το είδος του ιού που έχει προσβάλει τον υπολογιστή σας αλλά και από την ίδια την κατάσταση του υπολογιστή (για παράδειγμα παλαιότητα).

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK