Αναβάθμιση ηλεκτρονικού υπολογιστή

Αναβάθμιση ηλεκτρονικού υπολογιστή
2 - 3 ώρες
40 - 60€

pcrepair techsupport banner

Η Repair Expert μπορεί να αναλάβει για εσάς την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να σας ενημερώσει για τα καταλληλότερα υποσυστήματα (hardware) και τα νεότερα λογισμικά (software) που ταιριάζουν στον υπολογιστή σας και θα χρειαστούν για την αναβάθμισή του.

Στη συνέχεια, οι τεχνικοί μας θα προχωρήσουν είτε στην ολοκληρωτική αναβάθμιση του υπολογιστή σας (αναβάθμιση κεντρικής μονάδας επεξεργασίας, μνήμης RAM, μητρικής κάρτας, σκληρού δίσκου, μονάδων dvd-r/blue ray κλπ.), είτε σε μερική αναβάθμισή του, π.χ. μητρική κάρτα, Firewire, e-SATA, αύξηση θυρών USB 2.0.

Επιπλέον, η αναβάθμιση μπορεί να αφορά σε ένα πιο γρήγορο δίαυλο συστήματος (system bus), στην κάρτα γραφικών ώστε να παίζετε τα πιο σύγχρονα παιχνίδια στον υπολογιστή σας, στη μνήμη RAM, για να έχετε μία συνολική αύξηση της απόδοσης του υπολογιστή σας, αλλά και στον σκληρό σας δίσκο, για μεγαλύτερη χωρητικότητα.

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK