Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης

Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης

Κουραστήκατε από τα πολλά και άναρχα τοποθετημένα καλώδια στον χώρο σας; Καταλήγετε να σκοντάφτετε περπατώντας ανάμεσα στα γραφεία και να μην μπορείτε πια να σκουπίσετε το χώρο σας; Η τοποθέτηση μιας ενιαίας δομημένης καλωδιώσης για όλα τα υποσυστήματα σας (δίκτυο υπολογιστών, τηλεφωνικό κέντρο, συναγερμός, κάμερες κ.α.) θα σας "λύσει" τα καλώδια και τα χέρια.

Στις μεγάλες εταιρείες θα συναντήσετε συχνά "server rooms". Είναι μικρά δωμάτια στα οποία καταλήγουν όλα τα καλώδια από τα υπόλοιπα γραφεία μέσω καναλιών που υπάρχουν στους τοίχους. Αυτό συμβαίνει για να διατηρείται μια τάξη στην καλωδίωση αλλά και στην μηχανογράφηση. Βελτιώνει αφάνταστα την ταχύτητα εύρεσης προβλημάτων στο δίκτυο και στα υπόλοιπα υποσυστήματα καθώς όλα τα καλώδια καταλήγουν σε racks και είναι καταγεγραμμένα. Δεν είναι ανάγκη όμως να έχετε μεγάλη εταιρεία για να απαιτήσετε τάξη στα συστήματά σας.

Οι τεχνικοί της Repair Expert μπορούν να "συμμαζέψουν" και θα οργανώσουν καλύτερα τους σταθμούς εργασίας στο γραφείο ή στην εταιρία σας. Θα μελετήσουν προσεκτικά τις ανάγκες σας και με βάση αυτές αλλά και τον χώρο σας, θα σχεδιάσουν προσεκτικά τη διαδρομή των καναλιών και τη δομή του δικτύου, θα σας προτείνουν ακριβώς τα υλικά που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση του έργου (καλώδια, πρίζες, racks, switches, patch panels κ.α.) και τέλος θα φέρουν σε ένα τέλος την αταξία στο χώρο σας.

contract banner

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK