Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη

Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη
30€ η πρώτη ώρα / 20€ κάθε επόμενη

pcrepair techsupport banner

Η Repair Expert έχει την κατάλληλη λύση για εσάς. Γρήγορη, φθηνή και ασφαλή απομακρυσμένη τεχνική βοήθεια σε οποιονδήποτε υπολογιστή και λειτουργικό σύστημα, που δίνει τη δυνατότητα στους τεχνικούς μας να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας μέσω ενός δωρεάν ειδικού προγράμματος για απομακρυσμένη σύνδεση (remote connection) , και να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκύψει.

Δίνοντας, την κατάλληλη άδεια πρόσβασης στους τεχνικούς μας εκείνοι συνδέονται μέσω Internet στον υπολογιστή σας και ελέγχουν την λειτουργία του, ενώ εσείς μπορείτε να βλέπετε τις διορθωτικές κινήσεις που κάνουν. Έτσι  απολαμβάνετε γρήγορη, άμεση, φθηνή και 100% ασφαλή λύση στα περισσότερα προβλήματα του υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε τον υπολογιστή σας σε κάποιο κατάστημα για επιδιόρθωση ή να περιμένετε για ένα ραντεβού με κάποιον τεχνικό για επιτόπια διάγνωση των προβλημάτων του.

Σημείωση: Για να αποκτήσει ο οποιοσδήποτε τεχνικός πρόσβαση τον υπολογιστή σας θα πρέπει εσείς να του δώσετε την κατάλληλη άδεια πρόσβασης (μέσω ενός εικονιδίου του υπολογιστή σας), ενώ αφού τελειώσει την επιδιόρθωση εσείς και πάλι θα διακόψετε την πρόσβασή του στο λειτουργικό σας.

Μέσω της απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης (Remote support) εκτελούνται εργασίες όπως:

  • Ανίχνευση και απομάκρυνση ιών και εγκατάσταση προγράμματος προστασίας κατά των ιών (antivirus)
  • Εγκατάσταση προγραμμάτων
  • Δημιουργία λογαριασμών email και ανάκτηση κωδικών ασφαλείας
  • Βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (backup)
  • Εγκατάσταση ενημερώσεων για ταχύτερη λειτουργία του υπολογιστή

 

Και φυσικά, εάν το πρόβλημα δεν λύνεται εξ' αποστάσεως, μπορείτε να αποστείλλετε το σύστημά σας (υπολογιστής, laptop, tablet) στην εταιρία μας ή να επισκεφτούμε τον χώρο σας ώστε να το λύσουμε.

 

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK