Μετακόμιση – Αλλαγή γραφείου

Μετακόμιση – Αλλαγή γραφείου

Εάν σχεδιάζετε να μετακομίσετε σε νέα γραφεία η Repair Expert μπορεί να αναλάβει πλήρως τόσο την εγκατάσταση της νέας καλωδίωσης του καινούργιου χώρου σας, όσο και την μετακόμιση των πληροφοριακών σας συστημάτων αλλά και την εγκατάσταση αυτών στα καινούργια γραφεία της επιχείρησής σας.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Repair Expert θα μελετήσουν αρχικά τον νέο χώρο της εταιρείας σας και στη συνέχεια θα εγκαταστήσουν σε αυτό τη νέα καλωδίωση για την υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων σας. Θα αποσυνδέσουν και θα μετακινήσουν τους διακομιστές (servers), τους υπολογιστές (computers), τα modem routers, τα switches, τους εκτυπωτές (printers), τις περιφερειακές συσκευές, το τηλεφωνικό σας κέντρου (PBX) και θα τα επανεγκαταστήσουν στον νέο χώρο της εταιρείας σας. Έτσι, τόσο οι υπολογιστές σας όσο και το δίκτυό σας θα λειτουργούν άριστα και στα νέα γραφεία σας.

contract banner

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK